Date van Utteren

 

 

Date van Utteren

©Erna Schütten

Basiscursus Fotografie

10 lessen, kosten 300 Euro, donderdagavond,

start 17 oktober 2019

De basiscursussen Fotografie bestaan uit 10 tweewekelijkse lessen van 2 uur en behandelen alle basisbegrippen van de fotografie, de mogelijkheden van de camera en de toepassing ervan. Daarnaast leer je alles wat je moet weten over licht, compositie, opnamestandpunt, kleur e.d. Elke 14 dagen krijg je specifieke opdrachten om je camera beter te leren kennen of om specifieke fotografische vaardigheden te oefenen. De resultaten worden telkens in de volgende les besproken aan de hand van de foto's en de camera-instellingen. Er wordt in kleine groepen gewerkt (maximaal 6 deelnemers) en er zijn ook praktijklessen waarbij we gezamenlijk gaan fotograferen (buiten of in een geïmproviseerde studio).

De kosten voor de basiscursus Fotografie bedragen 300 Euro voor 10 tweewekelijkse lessen van 2 uur (bij 6 deelnemers). Als lesstof gebruik ik uiteraard mijn boek 'Een knipoog naar het licht' dat electronisch beschikbaar wordt gesteld (het fysieke boek is waarschijnlijk inmiddels volledig uitverkocht).

De cursus start 18 oktober en eindigt in maart. De basiscursus Fotografie wordt gegeven op donderdagdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Mocht er veel belangstelling voor deze cursus zijn, dan bestaat de mogelijkheid voor een andere groep op een nog af te spreken dagdeel.

Inschrijven voor deze cursus kan via het inschrijfformulier. De inschrijving is definitief zodra er voldoende inschrijvingen zijn en het cursusgeld is ontvangen.