Date van Utteren

 

 

Date van Utteren

©Erna Schütten

Photoshop Lightroom

10 lessen, 350 Euro, maandagmiddag en -avond,

start 14 oktober 2019

Photoshop Lightroom is een programma dat de gehele workflow van veelfotograferende amateurs en (semi-)professionals ondersteunt. Het vereenvoudigt het hele proces van het fotograferen (in RAW), het opslaan, archiveren, beoordelen, sorteren en selecteren van de foto's, alsmede het ontwikkelen en bewerken van die foto's. Daarnaast bevat het programma modules voor het professioneel presenteren, afdrukken en op een eigen website zetten van de foto's. Door het fotograferen in RAW (ruwe pixels) kan met behulp van Photoshop Lightroom een veel hogere kwaliteit van de foto's worden bereikt. In de cursus wordt gewerkt met de eigen foto's van de deelnemers.

 

De kosten voor de cursus Photoshop Lightroom bedragen 350 Euro voor 10 tweewekelijkse lessen van 2 uur (bij 4 deelnemers). Daarbij krijg je e-mail-samenvattingen en -ondersteuning. De cursus kan als je dat wilt op een eigen notebook of Macbook worden gevolgd. Er is 1 MacBook Pro met Photoshop Lightroom beschikbaar in het leslokaal.
De cursussen wordt gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur en starten 15 oktober met elk maximaal 4 deelnemers.

Inschrijven voor deze cursus kan via het inschrijfformulier. De inschrijving is definitief zodra er voldoende inschrijvingen zijn en het cursusgeld is ontvangen.