Date van Utteren

 

 

Date van Utteren

©Erna Schütten

Vervolgcursus Fotografie

10 lessen, kosten 280 Euro, woensdagavond,

start 16 oktober 2019

De vervolgcursus Fotografie bestaat uit 10 tweewekelijkse lessen van 2 uur en is gericht op verdieping van de technische en fotografische basiskennis van de cursisten. De kennis van de basisbegrippen wordt indien nodig in grote lijnen herhaald en van daaruit zullen meer specialistische instellingen van de camera (en flitser) behandeld worden. Op het gebied van fotografie zal zowel in theorie als in de praktijk dieper ingegaan worden op diverse specialismen zoals portretfotografie, natuurfotografie en fotografie van kunst en objecten. De specifieke onderwerpen zullen in deze cursus nauw worden afgestemd op de interesse van de deelnemers. Ook praktijklessen zullen onderdeel zijn van deze cursus.

 

De kosten voor de vervolgcursus Fotografie bedragen 280 Euro voor 10 tweewekelijkse lessen van 2 uur (bij 6 deelnemers).  De deelnemers krijgen per e-mail uitgebreide samenvattingen, achtergrondinformatie en ondersteuning. 

De cursus start 17 oktober en eindigt in maart. De vervolgcursus Fotografie wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Mocht er veel belangstelling voor deze cursus zijn, dan bestaat de mogelijkheid voor een tweede groep op een nog af te spreken dagdeel.

Inschrijven voor deze cursus kan via het inschrijfformulier. De inschrijving is definitief zodra er voldoende inschrijvingen zijn en het cursusgeld is ontvangen.