Date van Utteren

 

 

Date van Utteren

©Erna Schütten

Privé lessen

30 Euro per uur voor Fotografie en 35 Euro voor Photoshop Lightroom

Het ultieme maatwerk voor de cursist wordt geboden met privé lessen. Hierbij gaan we uiteraard uit van jouw specifieke camera en worden de foto-opdrachten speciaal gericht op het soort fotografie dat je wilt ontwikkelen. De inhoud van de lessen, alsmede de duur, het tempo en het aantal lessen worden in onderling overleg afgesproken. Ook één of twee lessen (om de basis van een nieuwe camera te leren kennen) is mogelijk.

De kosten voor privé lessen bedragen voor (digitale) Fotografie 30 Euro per uur en voor Photoshop (Lightroom) 35 Euro per uur. Na elke les krijg je een individuele samenvatting per e-mail als naslagwerk.
Heb je belangstelling voor privé lessen, bel (020-6715079) of mail voor nadere informatie of een afspraak of stuur het formulier 'Informatie aanvragen' in met vermelding van je wensen.

Privé lessen zijn ook mogelijk voor 2, 3 of 4 personen. De kosten per uur per persoon zijn dan respectievelijk 25, 20 en 15 Euro voor lessen Fotografie en 30, 25 en 20 Euro voor lessen Photoshop (Lightroom).